Горещи новини

Ето коя е жената, пребила зверски 103-годишната баба Люба

-20:51-Razloginfo.com

Стана ясно, коя е жената, пребила най-възрастната 103-годишна жителка в Санданската община. Това е Любиана, чиято жестокост потресе региона. 55-годишната жена би възрастната си леля за пари, които системно измъквала, за да си купува алкохол, разказват хората в Дамяница.До преди три седмици племенницата е получавала заплата като личен асистент на леля си, но не се е грижила за нея, само е получавала пари. По тази причина договорът и е прекратен, съобщава Struma.com.

Снощи внучката посетила баба си, била пияна. Поискала пари, жената отказала и Любиана се развихрила, ударила я силно по главата с юмрук, съборила я от леглото и я удряла през лицето безмилостно. Измъкнала последните и 150 лева.

На писъците на възрастната жена се притекла на помощ жена ,която и помагала непрекъснато, и която сега поема грижите за баба Люба и става неин асистент. В селото се говори, че внучката се пропила, откакто започнала връзка с някакъв мъж от София, който идвал в селото, тъй като имал баба и дядо, които живеят в Дамяница.

Заедно с Любиана харчили парите на баба Люба. Побойничката остава в ареста в Сандански. Очаква се прокуратурата всеки момент ще ѝ повдигне обвинение и с постановление ще остане за още 72 часа в ареста.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!