Горещи новини

Ето как се държат зодиите, когато изневеряват

| 20:35

Смята се, че изневярата е нещо подло. Някои я оправдават с противоречив характер, други – с внезапно избухнали чувства. А астролозите твърдят, че склонността към прелюбодейство е заложена с раждането и зависи от това под кой зодиакален знак сме родени. Как се променят различните зодии и как се държат, когато изневеряват на партньора си?Овен
Овенът изневерява по две причини – липса на внимание или отмъщение. Ако е решил да предприеме тази стъпка, то очаквайте много обиди по свой адрес. Ако някой от тях има среща с любовник, напуска дома си много бързо.

Телец
Тези хора изневеряват заради повишеното си либидо. Ако са започнали да се кипрят, да полагат повече грижи за себе си и са станали по-придирчиви към външния си вид – това е повод да се замислите. Също така, когато кръшкат, те крият телефоните си.

Близнаци
Близнаците изневеряват само когато са сигурни, че няма да бъдат хванати. В такива ситуации те внимават много какво говорят и как действат. За помощници могат да привлекат и приятелите си, които също да започнат да лъжат половинките им.

Рак
Раците изневеряват, ако сексът с партньора не им е достатъчен. Бъдете внимателни, ако Ракът започне да харчи, без да знаете за какво.

Лъв
Дори когато започне да изневерява, Лъвът ще се преструва, че във връзката ви всичко е наред. Освен това той ще продължи да бъде идеалния партньор. И никога няма да си признае, че е изневерил.

Дева
Когато изневерява, Девата винаги си осигурява алиби. Тя провокира и критикува партньора си, като постоянно изтъква недостатъците му.

Везни
Когато изневеряват, представителите на този зодиакален знак се държат като тийнейджъри. Но правят тази стъпка, само ако наистина са се влюбили. Често се къпят, преобличат се и се гледат в огледалото. Правят всичко възможно, за да скрият връзката си, но ако партньорът им все пак разбере истината, казват, че това просто е флирт.

Скорпион
Изневярата му е почти незабележима. Мъжът Скорпион редовно ще прави секс с половинката си, без да губи интерес към нея. Жената Скорпион пък се издава с външния си вид. Дори да е залитнала встрани, тя пак ще ревнува и ще проверява партньора си.

Стрелец
Стрелецът изневерява, когато е нещастен или когато му липсва физическа близост във връзката. Мъжете философстват и говорят за монотонност, докато жените изискват равенство. Но преди партньорът им да се убеди в подозренията си, те сами си признават всичко.

Водолей
Водолеите изневеряват рядко, но ако го направят, най-често признават на партньора си. Правят го заради липсата на интерес към връзката, двусмислени твърдения за съвместно бъдеще, предложение за преминаване към отворени отношения или почивка. Жената Водолей ще каже, че има нужда да общува с приятели и ще се държи агресивно.

Риби
Рибите знаят как да крият изневерите си. И изневеряват изключително рядко

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!