Горещи новини

Ето как Кортни Кокс поддържа формата си на 60 години

-20:42-Razloginfo.com

На 15 юли актрисата от „Приятели“ Кортни Кокс имаше юбилей и навърши 60 години. Именно заради това тя сподели на феновете си видео, в което показва нейния интензивен фитнес режим и някои доста нетрадиционни процедури за красота, предизвиквайки възхищение и похвала от нейните последователи.Кортни реши да се пошегува и публикува кратко видео в профила си в инстаграм като написа:
„Наскоро имах рожден ден. Не ми харесва числото, но няма какво да направя. Трябва да правя най-доброто, което можа.“

В самото видео виждаме как Кортни тренира в домашния си фитнес, като набляга на ръцете, гърба и коремните мускули. В последните секунди от видеоклипа актрисата излиза от малък хладилник, облечена в черен бански, носейки подхранваща маска на лицето си, а в ръката си носи специална шапка с диоди с червена светлина, за която се смята, че стимулира растежа на косата.

Том Ханкс прибра 40 млн. долара от филма “Форест Гъмп”.

Последователите на Кортни заляха поста ѝ с коментари, като един от феновете написа: „Говориш така, защото никой на тази възраст не си изглежда по-добре!“

Междувременно музикантът Роб Томас от Matchbox Twenty хумористично коментира: „Имам нужда от един от тези фризери!!“

Източник: mediamall.info

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!