Горещи новини

Емили продава тротинетката, извинява се за „простотиите“ на пътя

| 10:59

Емили продава тротинетката си. Трансмомичето нашумя през последните месеци с мощното си превозно средство и редицата нарушения, които направи. Стотици шофьори се възмутиха от опасното поведение на пътя на Емили, а клипове от опасните й маневри заляха мрежата.В пост във фейсбук тя се извини за поведението си, ето какво написа тя:

„ Ще съобщя една неприятна за някои хора новина, но за някои хора – хубава новина!  Извинявам се искрено на всички хора, които са били възмутени и притеснени от моите постъпки с тротинетката! Държа да споделя пред цяла България, че вече няма да ме видите да летя по магистралите!

Бъдете спокойни!!! Много Извинявайте за простотиите, които върших на пътя!

От Днес ( 30.Август.2022 ) официално приключвам с карането на тротинетка по автомагистралите, околовръстното и големи столични булеварди!

Тоест вече няма да карам тротинетка, защото явно в България и в много държави е проблем да имаш мощна електрическа тротинетка!

Решението го взех окончателно, след като днес бях привикана за пореден път в Столичния КАТ, относно карането ми по главни пътища и магистрали!

Първо ме викаха в КАТ на 29 юли, за това, че карам по околовръстното и ме глобиха 50 лв. и 150 лв.

После ме привикаха пак в КАТ на 25.август, за това, че съм паднала на Околовръстното в дъжда и уж съм блокирала движението, за което разбирате ли пак ме глобиха с 50 лв. и 150 лв.

И последно днес на 30 август ме привикаха отново, за това, че пак управлявам Ел. Тротинетка по големи булеварди и за това, че се предвижваме двамата с моят приятел Тихомир на тротинетката!

За което ме глобиха отново с 50 лв., 150 лв. и 100 лв.

Вече ми писна от всичко и се предавам!

РЕШИХ ГО – Приключвам с тротинетката!

Жал ми е, мъчно ми е, но ще трябва този филм да приключи!

От другият месец ще се записвам на курсове за мотор – категория А2 и на пролет вече ще се придвижваме с хубав пистов мотор!“

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!