Горещи новини

Елен нападна турист, докато си прави селфи

-19:40-Razloginfo.com

Турист се опита да снима елен по време на почивка на гръцкия остров Егина, но попадна в болница, пише гръцката преса.Животното го удари с рогата си и му счупи няколко ребра, както се вижда от кадрите, които обиколиха мрежата.

„Не можех да повярвам“, каза 42-годишният Джан Карло Триака за нападението, което се случи, докато той и съпругата му Ерика бяха на почивка на красивия гръцки остров.

Когато се случи инцидентът, туристите от Мексико, се наслаждаваха на красивата природа по време на почивка в Гърция. Районът, богат на диви животни, даде възможност на двойката да наблюдава и взаимодейства със свободно скитащи животни и птици, като пауни и елени. Изглеждаха „толкова сладки“ и напълно опитомени.

Във видео, публикувано онлайн, се вижда как Триака се опитва да влезе в кадър с елена, първоначално спокоен и безразличен към приближаването на човек. Изведнъж обаче отстрани влиза диво животно и напада нищо неподозиращия мъж. Ударът е бил силен, в резултат на което туристът е счупил няколко ребра. Мексиканецът е откаран по спешност в болница.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!