Горещи новини

Екшън! Полицаи усмириха с електрошок буйстващ културист

| 18:14

Екшън в центъра на Русе. Млад мъж е съборил и захвърлил знамената на България, които бяха сложени до сградата на областната и общинска администрация в града. Служители на общинското звено за контрол, охрана, обществен ред и сигурност и полицаи се опитаха да го задържат, но той влезе в един от шадраваните на площад „Свобода“.На мястото пристигна и екип на ГДБОП, който се опита да загради мъжа. Полицейските служители разговаряха с мъжа, но той отказа да изпълни разпорежданията им и продължи да се държи неадекватно, съобщи БНТ.

В един момент успя да се измъкне и след кратка гонитба бе заловен точно до Паметника на Свободата. С помощта на електрошок беше усмирен и отведен с линейка.

От „Спешна помощ“ уточниха, че той е настанен в Центъра за психично здраве.

От Областната дирекция на МВР в Русе уточниха, че установена самоличността му – русенец на 33 години.

Според местният информационен сайт Dunavmost.com, става въпрос за състезателя по бодибилдинг Иван Иванов.

Предстои документиране и изясняване на случая.

Преди около седмица същият мъж е заснет в района на Цар Калоян как притеснява румънски туристи, като скача върху колата им, докато е в движение, допълва националната телевизия. Видеото беше публикувано и разпространено в групи в социалните мрежи с предупреждение за какво да внимават шофьорите от северната ни съседка, които преминават през страната ни. От Областната дирекция на МВР в Разград потвърдиха за БНТ, че след този случай мъжът е бил настанен в Психиатричната клиника в Бяла.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!