Горещи новини

Екшън: Мъж тръгна с резачка срещу полицаи, те произведоха изстрели

-17:25-Razloginfo.com

Истински екшън се е разиграл в събота вечер в село Куртово Конаре. Около 22:40 бил подаден сигнал за междусъседско сбиване, а екипи на РУ-Стамболийски и пловдивския сектор „Специализирани полицейски сили“ са се отправили към мястото , за да предприемат действия за прекратяване на физическата саморазправа между две групи местни жители.Според предварителната информация конфликтът възникнал след отправена забележка за силна музика. На мястото се събрали между 30 и 40 жители от селото. Те започнали да се обиждат и да си хвърлят камъни. Един от тях уцелил обвиняемия. На място пристигнали полицейски служители, които застанали между двете групи, и се опитали да потушат скандала. През това време 26-годишният се прибрал до дома си, взел моторна резачка, задействал я и тръгнал с нея срещу насъбралите се хора, викайки им обидни и заканителни изрази.

Независимо от отправените неколкократно разпореждания от полицейските служители да спре моторната резачка и да я остави на земята, той не се подчинил. Напротив – приближавал към полицейски служител и групата от граждани зад него, държейки работещата моторна резачка. Поради тази причина на два пъти полицаят възпроизвел във въздуха изстрели със стоп патрони. Едва на втория път мъжът спрял и оставил моторната резачка, след което тръгнал да се прибира и е бил задържан по реда на Закона за МВР.

Мъжът е задържан за срок до 72 часа. Той е на 26 години, а от прокуратурата заявиха, че днес е образувано досъдебно производство и той е привлечен като обвиняем . Действията по разследването продължават и към настоящия момент.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!