Горещи новини

Екшънът в Казанлък: Барикадиралият се мъж е лежал три пъти в затвора

| 10:36

46-годишният мъж, който вчера се барикадира в жилището си в Казанлък, е бил със съдебно минало. Вчера дори се наложи и спецчастите да блокират квартал Изток. В крайна сметка мъжът е задържан.Вчера е изпратен екип на полицията и пожарната в търговски обект. Пожарът на заведението е овладян. След това незабавно са започнати процесуално-следствени действия под надзора на Районна прокуратура Стара Загора. Извършителят на палежа е установен и е изпратен полицейски патрул на неговия адрес, но лицето е започнало да хвърля различни предмети, както и тухли по полицейските служители. Барикадирал се е, което е наложило на място да пристигне специализираните служби на Министерство на вътрешните работи. След това лицето е било задържано, заяви прокурор Мария Михайлова на брифинг.  Тя подчерта, че е извършено е претърсване в дома на мъжа.

Има разпитани лица. Ще му бъде повдигнато обвинение и съответната мярка за неотклонение, съобразно съдебното му минало, каза наблюдаващият прокурор.

По думите му мъжът е бил с криминално минало.

Има сигнали подавани срещу лицето, които касаят хулигански подбуди. Те ще бъдат предадени на прокуратурата, заяви началникът на РУ-Казанлък гл. инспектор Петко Стойнов.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!