Горещи новини

Експерт изненада: Крал Чарлз ще абдикира, на трона ще седне принц Уилям

| 13:47

„Има много малко хора, които познават света преди Елизабет Втора да бъде монарх. Състоянието ѝ от известно време се влошава. Тя достигна този платинен юбилей. Две години ѝ оставаха да бъде най-дълго царуващия монарх в историята“, коментира медийният експерт Рой Хил в „Новините ON AIR“.Той посочи, че Великобритания има план за действие, който ще бъде изпълнен сега. По думите му сега следват 10 дни на траур и има ясно разчертан какво ще се случи с ковчега на кралицата. Гостът смята, че обществените нагласи са такива, че крал Чарлз най-вероятно ще абдикира от трона и ще предаде на поста на неговия син.

„Светът, в който Елизабет се възкачи на трона, беше изключително различен, както и монархията. Кралицата беше образ на стабилност. През всичките тези десетилетия не се отказа от дълга си да служи на британската държава. Ние сме изправени пред един преломен момент. Това е краят на една епоха“, каза Хил пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че Елизабет II е променила лика на британската монархия. Според него за британците тя е лицето на надеждата и ще продължи да бъде.

Източник: novinite.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!