Горещи новини

Една година затвор за закана с убийство и нападение над жена в условията на домашно насилие

-18:21-Razloginfo.com

Една година „лишаване от свобода“ е наказанието, наложено на А.Г. за престъпление срещу личността и причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие. Деянията са квалифицирани по чл. 144, ал. 3, т. 1 и т. 3, вр. ал. 1 и по чл. 131, ал. 1, т. 5а, вр. чл. 130, ал. 1 от НК.В хода на разследването по делото на Районна прокуратура – Монтана са били събрани доказателства за виновността на обвиняемия А.Г.

Около 01,30 ч. на 19.08.2023 г. в гр. Монтана той се заканил с убийство на Й.Н., с която живеел на семейни начала. Освен това той нанесъл на жената удар с юмрук в лицето и й причинил набождане с вилица в областта на предмишницата.

Обвиняемият А.Г. се е признал за виновен за извършените от него престъпения и се е съгласил да изтърпи ефективно наказание „лишаване от свобода“. Между защитата му и Районна прокуратура – Монтана е било сключено споразумение, което съдът е одобрил.

Определението на съда има последиците на влязла в сила присъда.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!