Горещи новини

Един от най-силните мъже в света е открит мъртъв, мистерия обвива смъртта му

-11:26-Razloginfo.com

Един от най-силните мъже в света е открит мъртъв. Запознати твърдят, че започналото разследване на властите за причините за кончината на 57-годишния Шоун Дейвис е обвито в мистерия, тъй като нямат никакво обяснение за причините, довели до смъртта. По тялото на легендарния културист не са намерени следи от насилие.Направеният на място медицински оглед също за момента не дава никакви насоки на разследващите към какво да насочат започналото следствие. Все още се очакват пълните резултати от аутопсията, тъй като първоначалните не дават никаква яснота.

Шоун Дейвис е едно от най-големите имена в сферата на бодибилдинга през 90-те години на ХХ век, когато си спечелва и прозвището Динозавъра.

През кариерата си на културист той е печелил титлите Мистър Британия и мистър Европа, а през 1996 г. триумфира в изключително престижното състезание Мистър Вселена.

След това прекратява кариерата си заради проблеми с бъбреците. През 2006 г. Дейвис се подлага на операция за трансплантация, която е изключително успешна. В годините след това той няма никакви бъбречни проблеми и това е доказвано от медицинските прегледи. Здравословен проблем е една от версиите за смъртта на легендарния културист, но за това се очакват пълните резултати от аутопсията.

Преди 10 години името на Шоун Дейвис беше свързано с голям скандал, който завърши със съдебна присъда. Британецът и негов съдружник са арестувани за трафик на забранени стимуланти на британска територия от Тайланд.

Двамата пласирали стероидите сред хората, на които давали уроци по културизъм. Шоун Дейвис е осъден на 22 седмици затвор с две години изпитателен срок, както и 200 часа общественополезен труд.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!