Горещи новини

Един месец и вече не работят светлинните табла и липсват знаци по АМ „Струма“

-15:29-Razloginfo.com

Само месец след като беше пусната в експлоатация отсечката от АМ „Струма“ от Благоевград до Симитли вече има неизправности – неработещи светлинни табла и липса на знаци, пише БНТ.Липсват указателни табели за магистрала „Струма“ към Кулата на кръговите кръстовища при пътен възел Зелен дол край Благоевград.

Пътуващите по стария път от София към граничния пункт и тези, които идват от Северна Македония, не знаят по кой път да преминат. На табелите, оказващи посоката, липсва „Кулата“.

По съществуващите в момента табели става ясно, че за Гърция може да се стигне само по главен път Е-79. Не и по новия участък на магистралата обаче.

Таблата, които трябва да сигнализират за опасности по пътя и ограничения на скоростта по магистралата между Благоевград и Симитли, не работят.

Това създава предпоставка за транспортни произшествия при влошено време, според специалисти.

Въпреки че участъкът беше пуснат преди месец, в момента се извършват ремонтни дейности върху платното в малкия тунел. Той беше изграден, за да укрепи свлачището в района на магистралата.

Източник: mediamall.info

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!