Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Единственото по рода си Мотор Шоу „Полицейска академия“ гостува в Разлог

След 3 успешни сезона в цяла България тази година каскадьорското шоу реши да започне сезон 2019 от град Разлог.

Негов любезен домакин ще бъде Професионална гимназия по механизация на селското стопанство. Полигонът на гимназията ще бъде арена на много каскади.

В двучасовия спектакъл ще се насладите на акробации с мотори, АТВ-та, автомобили на две гуми, много музика и танци.

За най-малките зрители каскадьорите са подготвили специален Hot Wheels драгстер.

Само тази сряда и четвъртък ( 3.07.2019 – 4.07.2019) от 19:00 часа на полигона на ПГ по МСС.И както обичат да казват момичетата и момчетата от „Полицейска Академия“: „Заповядайте, за да станете част от нашия екшън филм на живо“.

Източник: strelka.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!