Горещи новини

Единадесетокласници от РПГ ,,Н. Стойчев“ в Разлог търсиха баланс в думите на вдъхновението и тези на омразата

| 13:19
Учениците от 11а клас, специалност „Организация на хотелиерството“, се опитаха да намерят баланс в думите на вдъхновението и тези на омразата.


Под ръководството на учителя по философия д-р Анета Тумбева, в часа по гражданско образование се проведе открит урок на тема: „Речите, които промениха света“. Провокация към учениците беше представянето на стихотворението „Когато те дойдоха“; играта: „Да избера себе си“ и предложените от едноименната книга речи, върху които учениците разсъждаваха. Последната задача беше свързана с речта на Чарли Чаплин от филма „Великият диктатор“, в която децата намериха своето лично вдъхновение.
На урока присъстваха: г-жа Екатерина Текерска, експерт ОНГОР в РУО – Благоевград, доц. д-р Силвия Кръстева, преподавател по философия в ЮЗУ „Неофит Рилски“, директора на училището г-жа Васка Пенева, д-р Елена Саянова старши учител по английски език и ученици от 12б клас, специалност „Икономическа информатика“.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!