Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Единадесетокласници, от ПГ по МСС в Разлог, с награди от конкурса „Моето стопанство II“

Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, гр. Разлог получи предпразнична добра новина, която дава повод за гордост на цялото училище- поредни отличени ученици в национален конкурс.
Единадесетокласниците Георги Пиришанчин и Онур Якуп от ПГ по МСС бяха наградени на конкурса „Моето стопанство II“, част от съвместната кампания на Министерството на земеделието, храните и горите и Министерството на образованието и науката „Супер фермер“. Учениците представиха отлични иновативни проекти за стартиране на бизнес в направление „Растениевъдство и животновъдство“. Те представиха оригинални идеи и предложиха творчески решения за развитието на земеделието в района.Целта на конкурса е да подкрепи младите хора, като им се даде възможност да се срещнат с успели фермери в нашата страна, както и да се осъществи връзка между учениците и бизнеса.
Директорът на гимназията г-жа Татяна Динчева поздрави учениците и техния ръководител г-жа Веселина Калинова, пожела им да продължават да развиват професионалните си умения и да повишават авторитета на училището.
Директорът на Областна дирекция „Земеделие“ Благоевград г-н Кирил Укев награди учениците за отличното представяне.
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!