Горещи новини

Дължината на кутрето издава характера на човек

-17:16-Razloginfo.com

Има три варианта – кутрето да е дълго точно до първата фаланга на безименния пръст, да е под нея или да стърчи над нея. Всяка една от тези възможности разкрива различен характер.Рядко е възможно кутретата на двете ръце да са с различна дължина. В този случай имайте предвид, че срещу вас е човек със сложен характер, богата душевност и непредсказуем нрав. Когато измервате дължината на кутрето, не забравяйте, че става въпрос за пръста и не считайте маникюра за част от него.
Ако кутрето достига до първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има личност, която предпочита собствената си компания пред шумната тълпа, интроверт, отличаващ се с ранима душа, често нуждаещ се от подкрепа

Трудно ще спечелите доверието му и ще го предразположите да се отпусне, тъй като е мнителен и се чувства добре единствено сред познати хора – близки и приятели. Не понася измамите, лицемерието и изричането на неистини. Бъдете честни. Ако кутрето се извисява над първата фаланга на безименния пръст, срещу вас има човек, който е общителен и отворен към хората и света, но не е решителен и вероятно ще чака другите да се доближат до него и да го заговорят, предлагайки му компанията си.

Добрата новина е, че този тип хора са интелигентни, очарователни и верни на себе си, половинката и приятелите си. Струва си да направите първата крачка и да спечелите подобен човек в живота си.

Ако кутрето е по-късо и не достига до първата фаланга на безименния пръст, то срещу вас има човек, който не е злопаметен, с лекота зачертава лошото от миналото и гледа с оптимизъм напред.

Това, от една страна, е добра черта, тъй като позволява да се потопите заедно с него в море от розови облаци, но, от друга страна, е предпоставка за проблеми, тъй като този човек ще повтаря историята до безкрай – и хубавото, и онова, което е обещал вече да не прави.

Подобни хора не обичат промените в личен и професионален план, както и в бита си, и ще забележите, че биха сменили работата си или дома си с неохота и само в краен случай. Притежателите на такова кутре се отличават и с умения за изслушване, проявяване на разбиране и съпричастност.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!