Горещи новини

Дрогиран рани полицаи при опит да го арестуват

| 13:57

Арестуван е 27-годишен рецидивист във Варна, съобщиха от МВР. Около 11.35 часа на 8 септември е получен сигнал за мъж, който се опитва да отвори (чужд) паркиран автомобил. Полицаите видели мъж, който е видимо под влияние на упойващи вещества. Той държал в ръката си дървена дъска. По първоначална информация, същият не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал.За да го спрат, полицаите ползвали електроди, но мъжът се откъснал и продължил бягството си. Тогава служителите на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в областта на коляното и така го забавили.

Стигнало се до използване и на физическа сила. В следствие на схватката единият полицай е с наранявания, а колегата му е със спукване на дясна ръка.

По-късно униформените установили и самоличността на извършителя, който се оказал жител на Провадия, известен на МВР, осъждан за взломни кражби, наркозависим. У задържания е намерено пакетче с кристалообразно вещество.

Установен е и един автомобил в района, разбит (по твърдение на МВР) от същия мъж. Случаят се разследва и материалите са предадени на прокуратурата.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!