Горещи новини
Третокласници, от ОУ “Н. Парапунов“, предлагаха варианти за чисто училище, град, околна среда и планетаОтличиха за проявено творческо въображение ученици от ОУ “Н. Парапунов“ – Разлог в конкурса „Магията на Кукеровден”В СУ „Братя Каназиреви“, в Деня на Земята, призоваха да опазим нашата планетаОтговорността към служители, партньори, консуматори и общността е в основата на Доклада за устойчиво развитие на Загорка за 2020Откраднаха незаключен „Сеат“ в РазлогС шарени яйца и великденски зайчета Великден дойде предварително в РПГ „Никола Стойчев“Осмокласници, от РПГ „Никола Стойчев“, призоваха за грижа към околната среда в Деня на ЗемятаЗаловиха 19-годишен от Добринище, седнал зад волана след употреба на наркотични веществаУченичка, от ОУ ,,Никола Парапунов“ – шеста на Националното състезание „Ключът на музиката“„Мастър шеф” „стъпи“ в НУ “Св. Св. Кирил и Методий“ – Разлог

Дрехи и храна дариха учители и ученици, от СУ „Братя Каназиреви“, на семействата, чиито къщи изгоряха в Разлог

„Добрината не може да бъде забравена! Сторил ли си на някого нещо добро, той винаги ще го помни!“

Това сториха преподаватели, работещи и ученици от СУ „Братя Каназиреви“, подкрепени от родителите.

По инициатива на членовете на БМЧК от 9 а и 12 а клас и техните класни ръководители Р.Тумбева и С.Крънчева бяха събрани дрехи и храна за семействата, чиито къщи в кв.„Изток“ изгоряха.Помощите бяха предадени на пастор Асен Христов.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!