Горещи новини

До какви материални щети може да доведе един обикновен секс

| 0:12

Понякога сексуалното удоволствие има цена и никой не разбира това повече от хората, на които се е наложило да заплатят щетите след бурните любовни приключения, пише trafficnews.bg. Ако мислите, че счупеното легло е впечатляващо постижение, помислете отново.„Аз и гаджето ми правихме секс под душа снощи… Той ме вдигна и изведнъж започна да пада назад. Съответно повлече и мен. Той ми счупи мивката, а мисля че и главата ми е пострадала доста.”

„ С гаджето ми счупихме стената, докато правехме секс и се озовахме в апартамента на съседите му.”

„С гаджето ми правихме секс в тоалетната на работа и счупихме тоалетната чиния.”

„Правих секс в колата си и счупих предното стъкло. Когато някой ме попиташе какво се е случило, отговарях, че е паднал камък.”

„С гаджето ми правихме секс под душа тази сутрин. Той стана агресивен. Счупихме вратичката на душ кабината.

„Току-що правихме секс в гаджето ми до стената и избихме дупка в нея, защото рязко си ударих главата назад.”

„Веднъж счупих таблата на леглото си по време на секс и казах на майка ми, че вероятно моята малка сестра отново е скачала на леглото ми.”

„Счупих рамката на леглото по време на секс и сега се налага да спя на матрак на пода, докато събера пари да си купя ново.”

„С гаджето ми счупихме мивката, защото правихме секс на нея. После се преместихме на леглото и счупихме и него.”

„Масаж на гърба прерасна в горещ секс с гаджето ми. Беше прекрасно, като изключим това, че към края блъснахме лаптопа му и той се счупи.”

„Счупихме задната врата, докато правехме секс с приятелката ми. Дойдоха полицаи и се наложи да обяснявам какво се е случило, защото те си помислиха, че я бия. Това е най-неловката ситуация, в която съм попадал.”

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
error: Content is protected !!