Горещи новини

Доц. Мангъров за „Мъж на годината“: Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността. Айде, моля ви се…“

-16:06-Razloginfo.com

Доц. Мангъров изказа своето становище, относно номинацията си в класацията за „Мъж на годината“. Подобно на ген. Мутафчийски и той категорично не одобрява участието си.

Ето как коментира доц. Мангъров номинацията си пред dir.bg:

„Какво значи „Мъж на годината“, първо? По какво ще мерим мъжествеността – по дължина, по дебелина, по какво… Това са пълни глупости. Това да не е порно, че да си мерим мъжествеността. Айде, моля ви се…“, каза Мангъров.

Попитан дали думите му означават, че ще се оттегли подобно на Мутафчийски, той каза: „Какво да продължа, да си мери дължината на моята мъжественост или големината на еди какво. Не се излагайте повече.“Припомняме, че на брифинга на НОЩ по-рано днес, ген. Мутафчийски обяви, че въпросът вече не актуален, тъй като веднага щом е разбрал за номинацията си се е обадил на шефа на радиото Радосвет Радев и е настоял тя да бъде оттеглена.

„Късно снощи научих, че съм номиниран за „Мъж на годината”. Останах изненадан. Тази сутрин депозирах писмо до Радосвет Радев, собственикът на „Дарик” радио, в което изисках номинацията ми да бъде оттеглена”, заяви той.

Освен Мутафчийски и Мангъров, за приза „Мъж на годината“ са номинирани Стефан и Максим Иванови – баща и син, които поставиха световен рекорд като прекосиха Атлантическия океан с изработената от тях лодка.

Класацията „Мъж на годината“ се провежда още от 1990 година. През годините призът са получавали политици, спортисти, хора на изкуството.

Мъже на годината са били още експремиерите Филип Димитров (1991) и Иван Костов (1998), бившите кметове на София Стефан Софиянски (1995) и Бойко Борисов (2006). Сред отличените спортисти са Емил Костадинов (1993), Христо Стоичков (1994), Веселин Топалов, Пламен Константинов, Димитър Бербатов и други.

Шоуменът Слави Трифонов е отличен през 2001.

Тази година заради пандемията от коронавирус изборът на номинирани очевидно е паднал върху представители на медицинското съсловие, но пренасянето на конфликта между Мутафчийски и Мангъров в класацията явно не се харесва и на двамата.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!