Горещи новини

Добри новини! Тошко Неделев е контактен и в стабилно състояние

| 14:34

Тодор Неделев е в стабилно състояние, след като е бил изведен от упойката. Това съобщи официалният сайт на Ботев Пловдив.


„Страхотни новини долетяха от столицата на Грузия. Преди минути капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев се е събудил от упойка, поставена заради направената операция.

Тошко е контактен и е в стабилно състояние.

Всички сме с теб, Капитане!”, пишат от клуба.

Припомняме, че операцията бе извършена от известния професор Шота Ингороква, който допреди няколко месеца е работел в неврохирургията в болницата в Инсбрук.

До Неделев е бил Кирил Десподов, но той се е отървал без сериозни наранявания. За късмет във втория микробус с националите не е имало човек на предната седалка, защото е щял да загине със сигурност.

Неделев успял да си каже трите имена, но дори не си е спомнил с кой са играли предния ден, докато го измъкват от катастрофиралия микробус. Предвижданията на лекарите са, че до 5-6 месеца той ще бъде възстановен напълно и дори ще може да играе футбол. Той няма да се прибере с отбора, а остава на лечение колкото е необходимо, като ще минат поне 10 дни преди да му бъде разрешено да пътува.

Причините за катастрофата все още се изясняват. Пътят е бил хлъзгав, а секунди преди удара в друг автомобил, ударил се в тунел по пътя от летището. Георги Иванов-Гонзо на български се е опитал да накара шофьора да намали.

Операцията на Неделев е стартирала около 2 часа българско време и е продължила 3 часа. На нея е присъствал и лекарят на националите Бисер Бочев.

Източник: trafficnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!