Горещи новини

Добриана Рабаджиева: На този етап няма шанс да играя за България, от новия сезон ще бъда в Китай

| 19:45

Българската волейболистка Добриана Рабаджиева обяви в интервю за БНТ, че няма шанс отново да облече екипа на националния отбор на България, за който игра в продължение на 13 години.Като една от причините за нейното решение 31-годишната посрещачка посочи и травмата в рамото, която тя получи в началото на годината.

„На този етап шанс да играя за България вече няма. Също така, заради травмата в рамото, за мен е важно през лятото да се подготвя добре физически, за да мога да издържам сезоните и да продължа да играя на едно високо ниво, каквото искам“, заяви Рабаджиева.

Пред БНТ посрещачката разкри още, че от новия сезон ще се състезава в Китай, след като за последно игра в италианския Рома.

„Новият сезон ще бъда в Китай. Заминавам на 15 септември. За съжаление, ще имам карантина от седем дни, която малко ме притеснява, защото за един състезател не е никак лесно да си затворен седем дни в една хотелска стая. Аз обаче издържах по 14-20 дни в предишните години, така че мисля, че ще се справя“, коментира българската състезателка.

Източник: bgvolleyball.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!