Горещи новини

ДНСК разпореди на ОА – Разлог проверка за законността на множество сгради в кв. „Нов път“

-21:18-Razloginfo.com
Инициативният комитет „За защита правата и интересите на жителите на община Разлог“ е предприел действия, по отношение законността на множество сгради в кв. „Нов път“, като е подал сигнали до кмета на община Разлог, МРРБ и РДНСК – Благоевград.
В резултат на тези сигнали ДНСК е взела отношение по казуса и е разпоредила на Общинска администрация – Разлог да извърши незабавна проверка по отношение на законността на процесните сгради в кв. „Нов път“.Вижте какво съобщават и от самия Инициативен комитет:
Уважаеми съграждани, на 01.06.2021 г. ИК депозира сигнал в Община Разлог за извършване на незабавна проверка законността на множество сгради в кв.“Нов път“.
До този момент отговор от Кмета на общината няма.
Оказа се, че Дирекция за национален строителен контрол /ДНСК/ е по-близо до гражданите на Разлог и отговори, като определи срок на Общинска администрация да извърши исканите от нас проверки.
Кметът Красимир Герчев НЕ ЗАЧИТА гражданската позиция на жителите, а продължава да мълчи.Явно не сме от значение.
Ако в най-кратък срок не получим отговор, ИК ще предприеме протестни действия!!!
Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!