Горещи новини

Димитър Марков: „Ние оцеляхме! Разлог ще ви напусне, за да не сме в тежест на водното дружeство!“

-9:37-Razloginfo.com

Вчера в медиите бе разпространено изявление на управителя на ВиК-Благоевград, в което се изтъква, че: „С Решение №Ц-20 от 28.12.2018 г. на Комисията за енергийно и водно регулиране е одобрена цена на услугата „Доставяне на питейна вода“, като за цялата територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград тя е еднаква и в момента е в размер на 1,264 лв. без ДДС.

Това е така, но в същото време удобно е забравено да се спомене, че „към нея се прибавят и 0,212лв/куб без ДДС за канал и 0,4лв/куб. отново без ДДС за пречистване. Тъй като последните 2 ставки са неизменна част от цената на водата за крайния потребител и той не може да избира дали да ги плаща или не, то всеки може да сметне колко е цената на водата и като прибави 20% добавена стойност изобщо сметката излиза доста по-различна.„, както своевременно посочва в свой коментар член на групата Да думаме на разложчи, фногооооо!
Флагманът на водните протести – Димитър Марков, естествено, не остана безучастен към това изявление и директно се обърна към управителя на ВиК-Благоевград във фейсбук групата Разлог без цензура

Публикуваме мнението му без редакторска намеса:

Право но отговор , относно изявлението в медийното пространство на Управителя на ВиК Благоевград : Госпожо Димитрова , след като казвате да не се прави политика с водата на гърба на хората , е хубаво да се обърнете директно към вашия съпартиец Герчев!!! Преди осем месеца , ние започнахме борбата със шоковото увеличени на Водата в Община Разлог. Тогава вашия приятел Герчев , сподели че нашите протести са политически . Следваха обаждания , предупреждения и какво ли не………НО НИЕ ОЦЕЛЯХМЕ!!! Ако вашето изказване в медиите , цели пиар в полза на управляващите в Разлог , бъдете сигурни ,че си вкарвате автогол! Масово в община Разлог се „внушава“ на възрастните хора и на семействата, че цената на услугата „доставяне на питейна вода“ ще скочи, което е политическа манипулация.!!!!!!!!! НЕ Е ВЯРНО!!! Според вашия бизнес план , има предстоящо увеличение 2020 и 2021 година и това не си го измислям аз!!! БЪДЕТЕ СПОКОЙНО , РАЗЛОГ ЩЕ ВИ НАПУСНЕ ……….Е ТАКА ДА НЕ СМЕ ВИ В ТЕЖЕСТ! ПС: С ПОДОБНИ ИНТЕРВЮТА , ВМЕСТО ДА НИ ИЗКАРВАТЕ КИРЛИВИ РИЗИ , НИ ИЗПИСВАТЕ ВЕЖДИ!!! БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ………ИСКРЕНО ВАШ ДИМИТЪР МАРКОВ ,БЪДЕТЕ ЖИВА И ЗДРАВА!!!

И още:

Октомври 2018: В Протестите има политическа нотка. Декември 2018 :Цената на Водата не е важна, важни са инвестициите. Януари 2019 Ще намерим независим консултант за анализа!!!! Юли 2019 Анализа е отворен (след като Рилка Коцакова и Илияна Кондева ви бръкнаа в нервната система), цена прогнозната 4.08, РЕАЛНА :От 1 До 1.50 с Ддс!!! Три месеца и половина труд да напреите един анализ и сичко отиде на ветере!!! 😁 След анализа: Когато има проблем, аз винаги съм насреща!!!! 😁 Кой знае какви мисли спохождат Апостола на Свободата в този момент!!!

Цялата тази загриженост към Разлог е изключително затрогваща, но е много късно. Тези словоизлияния трябваше да започнат в началото на миналата година, за да хванат, поне малко, дикиш пред хората. Сега вече никой не вярва, каквото и да се каже. Ама си мислехте, всички вие, че и този, както в много от случаите, всичко ще се размие и никой няма да обърне внимание. Нали? Тук става въпрос за водата. Разберете го! За водата в и на Разлог. Ние това си имаме. Нямаме писти, нямаме многомилиардни инвестиции, нямаме си силно развит туризъм, както в съседната община. Имаме си вода. Включително минерална, която би трябвало да се използва целенасочено и до носи страхотни печалби в бюджета, ако се експлоатира както трябва.

Та в този ред на мисли, престанете да се грижите за разложката вода, в споменатия аспект, защото от тази загриженост лъха, някак си, своеобразна корист. (б.р.)

Последвайте ни:
Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!