Горещи новини

Димитър Бербатов: Шокиращо разкритие за топла връзка между БФС и Дан Тан

| 15:38

Димитър Бербатов коментира разкритията на Bird за връзката между Борислав Михайлов и Дан Тан, като определи новината за „шокираща“. Кандидат-президентът на БФС призова разследващите органи да се заемат със случая и отбеляза ФИФА и УЕФА в публикацията си във Facebook.


Една снимка казва повече от хиляда думи, една снимка, която доказва, че президент на Българския футболен съюз празнува в Сингапур с бос на черното тото в света, броени дни преди да подпише лично договор с контролирана от Дан Тан фирма за организирането на мача България – Естония (2:2 с четири дузпи), който ФИФА анулира и призна, че е бил организиран с цел печалба от залагания, а не по спортни причини“, написа Бербатов в профила си.

Междувременно Боби Михайлов отказва да разговаря с медиите по този повод, като единствено на свой ред използва социалните мрежи, за да представи тезата си, а именно, че става дума за „откровен донос“. Снимките и документите обаче изглежда, че го уличават в познанството си с Дан Тан, което напълно опровергава тезата на ФИФА от преди десет години, че няма замесени официални лица в уговорения мач.

24 часа след публикуването на материала все още няма никаква реакция от българската прокуратура или международните антикорупционни органи.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!