Горещи новини

Джони Деп имал страст към кебапчетата и ракията, започва нов живот в Сърбия

-17:36-Razloginfo.com

„Тук имам страст към всичко –  кебапчетата, някой ми каза нещо за сливовата ракия, но нямах възможност да опитам… Сега съм в началото на нов живот и това начало ми харесва. Бих искал това начало да бъде в Сърбия, ако ме искате, разбира се“.Това обяви любимият холивудски актьор Джони Деп, който получи медал от президента Александър Вучич за изключителния му принос към страната и усилията ѝ да разшири и подобри местната арт общност.

По време на церемонията Деп заяви, че Сърбия е бастион на свободата и независимостта и е гарант за стабилността в региона, която има желание да живее добре със своите съседи.

„Това, което наистина е прекрасно тук, е, че хората използват всеки миг, смисълът е да празнуваме мига. С Емир направихме филм тук с екип, който беше зрелищен, с екип, който никога не беше уморен, въпреки че беше изтощен. Вярвам, че има много таланти, които ще открием тук и се надявам да бъда част от тях. Благодаря много. Наистина искам да ви благодаря, президент Вучич. Радвам се, че ми дадохте този медал за заслуги. Ще остана достоен и ще направя всичко по силите си този медал да бъде олицетворение на моите отговорности тук“, каза Джони Деп.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!