Горещи новини

Детски килими

-14:02-Razloginfo.com

Всички деца много обичат да играят на пода, така че нашите килими за детска стая не само ще украсяват стаята, но и поддържат комфорта на децата, докато те се забавляват и играят върху тях. Имаме различни модели, включително и такива килими с шарки, които могат да се използват в различни игри. Не е ли супер това?!Килими за момичета и момчета

Приказно красиви бебешки килими и килими за малки принцеси! Килим за момиче в детска стая не е просто подово покритие, а невероятно цветен и невероятно мек, обучаващ и развиващ детски килим за вашето дете. Герои от известни детски филми, измислени герои и феи или просто цветен мек килим… със сигурност ще зарадват не само детето, но и родителите му!

Килимите в детска стая изпълняват няколко задачи едновременно. Те са различни: цветни и едноцветни, със и без илюстрации, с обемна пухкава купчина и абсолютно гладки. Килимите за стаята на момчето са представени гама на спортни игри, например, в почти всички големи магазини, които се грижат за комфорта на Вашите апартаменти.

Характерни особености на детските килими

Има няколко изисквания, които трябва да бъдат изпълнени, ако все пак решите да постелете килим в стаята на Вашето дете:

1/. Спазване на хигиенните стандарти. Струва си да си помним, че по-голямата част от времето, което детето прекарва на пода, играейки, следователно непрекъснато възниква тактилен контакт с килима. Ето защо е толкова важно детския килим да отговаря на всички хигиенни и хипоалергенни стандарти и да притежава на практика съответните документи.

Следвайки това правило, килимът трябва не само визуално да се впише в интериора на детската стая, но и задължително да бъде изработен от естествени еко-материали. Разбира се, синтетичните продукти са с по-ниска цена, имат представителен вид и могат перфектно да украсят стая, но в същото време те не са достатъчно меки и затова не се препоръчват за поставяне в детска стая.

3/. Практичност на детските килими. Децата, особено момчетата, са много активни и понякога им липсва спретнатост. Ето защо е толкова важно, че килимите, върху които прекарват много време, могат лесно да се почистват, за предпочитане с конвенционални почистващи препарати.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!