Горещи новини

„Детелини” и „Лалета” се съревноваваха на „Бързи, смели, сръчни” в Белица

| 11:06

Вчера в Белица се проведе състезанието „Бързи, смели, сръчни” в което участваха децата от четвъртите класове на СУ ”Св. св. Кирил и Методий” – Белица.Състезателите бяха разпределени в два отбора „Детелини” и „Лалета” подготвени от класните им ръководители г-жа Стоянка Сърбинова и г-жа Валя Чонкова.

В „Бързи, смели, сръчни“ децата изпълниха три игри с критерии за оценка: за сръчност, бързина и смелост. В състезанията винаги победителят е само един, но в днешните игри и двата отбора завършиха с равни резултати.

Жури в състав: Председател Крум Попов – ст. експерт „Хуманитарни дейности“ при общинска администрация-Белица и членове Исак Жульов – учител и Мария Ваканова – музеен уредник към читалището, награди участниците с материални награди и лакомства за положения спортен дух и хъс. Наградите са осигурени от Община Белица.

Състезанията са част от „Седмицата на детската книга и изкуствата за деца“ които през изминалата седмица не се проведоха поради лошите метеорологични условия.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!