Горещи новини

Десетте най-популярни секс фантазии на мъжете и жените

-15:52-Razloginfo.com

Какво си фантазират жените? Ето някой от най-често срещаните фантазии.

1 Фантазията за изнасилване

Почти всяка жена, поне веднъж, е фантазирала как изневиделица се появява мъж, който я събаря на пода или я хвърля върху купа сено и започва да разкъсва дрехите й, докато тя без успех се опитва да се пребори с него. После прониква в нея и я оставя без дъх. Да направим едно уточнение – тази фантазия обикновено е свързана с мъж, който тя бегло познава. Това е мъж, който и създава усещане за доминантност.Ако решите да я сбъдвате, задължително трябва да обсъдите всички аспекти и действия. И стоп думата не е за отхвърляне при такива игри, защото стандартното „не” тук губи значението си.

2 Като стриптизьорка

Много жени мечтаят да се съблекат пред публика. А мъжете да ги наблюдават с изплезени езици и да са готови да се платят, за да се порадват на прелестите й. Тази фантазия кара жената да се чувства красива и желана. И логично повечето се притесняват да споделят тази си фантазия. А това може да сбъдне и негова фантазия.

3 Обръщане на ролите

Мъжки дрехи, мъжко поведение, дори мъжки атрибут… Това е доста разпространена женска фантазия. Ролята на мъжа е доста привлекателна за жените.  Страпон-а е неизменна част от тази фантазия.

4 Тройка

За тази сексуална практика си мечтаят и мъжете, и жените. Но докато мъжете си фантазират как в леглото се присъединява азиатка или секси мулатка, при жените обикновено това е приятел на партньора, готиния колега или мъж, който отдавна е обект на вниманието й.

5 С жена

Почти всяка жена се е целувала със своя приятелка… Защо пък да не опитате и нещо повече от целувка. А понякога е наистина освежаващо да си с човек, който познава всяко твое скрито кътче и знае всяко докосване, което те побърква… Пък било то и от същия пол.

6 Ексхибиционизъм

Много женски фантазии включват идеята за показност и секс на публично място, където могат да бъдат видени. По- смелите дами си позволяват да излязат от вкъщи без бельо или по бельо и с палто отгоре, за да погъделичкат фантазията си. А ако се стигне до сбъдването на тази фантазия, само внимавайте да не ви глобят.

7 Покорен партньор

Жените обичат да стават извратени от време на време. Мъжете обикновено са тези, които са водещите в сексуалните забавления, но понякога фантазията на една дама може да отиде отвъд стандартната доминантност.

Тя фантазира как й казват какво да прави в леглото. Тя се чуди какво би било чувството, ако я наричат ​​проститутка или с други обидни думи в леглото. Може дори да я разпали.

Да, това звучи повече като мъжка фантазии, но истината е че много жени желаят да изпълняват мръснишките желания на партньорите си и послушно да следват всяка заповед. А по-палавите са твърдо решени да правят точно обратното, за да си изпросят наказанието.

8 Доминатрикс

Това е обръщане на ролята на покорен любовник. Някои жени обичат да доминират над мъжете, вместо постоянно да бъдат доминирани. Те си представят какво може да бъде, ако могат да се отдадат на всякакви луди постъпки със своите мъже.

Това включва връзването му и да прави каквото си иска с него. Да му кажете да извършва сексуални действия, както и да го кара да моли за това, което иска, са само няколко неща, които задвижат в съзнанието на жената в тази фантазия.

9 Непознат в спалнята

Жените могат да се плашат, когато непознат мъж ги докосне, но те наистина го обичат в главата си! Мисълта за среща с непознат за една нощ на страхотен секс, където тя може да прави всичко и всичко, което иска, е точно това, което може да я разпали като крушка.

Тя можеше да прави каквото си иска, да говори мръсно, да моли човека да я вземе отзад, да говори за друга жена, каквото иска. Много жени мечтая да бъдат вулгарни в леглото, но се притесняват твърде много за това какво може да мисли мъжът им за женските им фантазии. Среща с непознат, поне в главата й, отнема много от тези задръжки.

# 10 Елате и ме вземете, момчета!

Тази фантазия е свързана с това няколко мъже да докосват жена едновременно. Тя може дори да мечтае да бъде заобиколена от няколко мъже, които я целуват, докосват и съблазняват едновременно.

Всяка жена има предвид свой собствен любим номер, вариращ от три до около десет мъже, които я опипват! Има нещо в това просто да седиш и да бъдеш обзет от сексуално мъжко внимание.

Разбира се, има много уникални женски фантазии, но няма как да избороим всички. Но докато се забавлявате, продължете и изследвайте ума си. Кой знае, може да се окаже, че това е разковничето разнообразен и щастлив сексуален живот.

Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолози подредиха десетката на най-разпространените сексуални фантазии на силния пол:

Секс с няколко жени

Колко изненадващо, нали! И макар че изпълнението му в реалния живот да не е толкова впечатляващо, във въображението на мъжа, заема първото място в класацията от край време.

Поемане на контрола от страна на жената

Тази мъжка фантазия включва всичко: от събуждането с фелацио до връзване и изнасилване. Ако си мислите, че само жените фантазират за изнасилване, помислете пак!

Воайорство

Мъжете обичат да гледат мастурбираща жена или двойка, която прави секс. Това не е никак странно. При наличието на такъв свободен достъп до порно, някак дори звучи логично.

Ново нестандартно място

Много мъже се възбуждат от идеята да пренесат сексуалните си преживявания на ново място. Това може да е върху капака на колата или навън. Немалко представители на силния пол изпитват неудържимо влечение към трениращи потни жени, облечени в клинчета и спортни бюстиета. А къде могат да ги намерят? В парка и фитнеса, разбира се!

Еротични костюми

Тук нещата стават безкрайно разнообразни. Като се започне от стандартните униформи на ученичка, медицинска сестра и учителка, някои мъже стигат до цели латексови костюми, кожени облекла и маски. А защо да не се добави и наустник, по-известен като гагбол!

„Специалният” секс

Има ли смисъл да споменаваме какво включва това? Разбира се, фелацио и анален секс.

Орално обладаване

Много мъже фантазират как използват езика си, за да проникнат в партньорката си. Визията и усещането за нейното удоволствие са много вдъхновяващи за силния пол.

Преотстъпването

Идеята още един или друг мъж да обладава партньорката е свързана до една степен с унижаването ѝ и с доминацията над нея, а от друга – просто с визуализацията на удоволствието ѝ.

Под наблюдение

Много представители на мъжкия пол имат фантазии за това, как ги наблюдават, докато правят секс. От една страна е фактът, че са обект на воайор, а от друга, че имат възможност да демонстрират сексуалните си умения, докато някой е вперил поглед в тях.

Разликата в годините

Според доминантността на мъжа тази фантазия варира. Някои по-възрастни мъже си фантазират за 20 годишни момичета. Не са редки и случаите на господа прехвърлили 50-те, бленуващи за девственици.

Но има и такива, особено при по-младите, които фантазират за жени с 15 и повече години по-възрастни.

Източник: trafficnews.bg
Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!