Горещи новини

Десетте най-богати деца в света

-15:44-Razloginfo.com

Докато повечето хора работят цял живот, за да спечелят достатъчно пари, за да прреживяват, има някои, които просто се раждат богати. Деца с богати родители или необикновени способности или просто късметлии, които успяват от малки.

Някои от тях стават милионери, дори преди да навършат пълнолетие. Повечето от тях са млади холивудски актьори, но сред най-богатите деца в света има такива със забележителни качества или просто забележително богати родители.

Ето кои са 10-те най-богати деца в света според класация от 2020:10. Джейлен Бледсоу – стойност на богатството от 3,5 милиона долара.

Tой е едва на 12 години, когато за пръв път започва да работи върху технологичния си стартъп, но сега е добре познат и признат предприемач.

9. Рико Родригес – 4 милиона долара

Известният актьор е деветото най-богато дете в света. Tова до голяма степен се дължи на популярния сериал „Mодерно семейство“, в който той започва да играе през 2009 година.

8. Ел Фанинг – 5 милиона долара

Холивудската актриса и сестра на Дакота е сред най-търсените млади Участвала е във филми като „Владетелят на злото“, „Купихме зоопарка“ или „Странният случай на Бенджамин Бътън“.

7. Джейдън Смит – 8 милиона долара

Синът на популярния американския актьор Уил Смит и актрисата Джейда Πинкет Смит вече е на осемнадесет години и заедно със сестра си Уилоу са истински звезди. Освен това и хонорарите му не са малки.

6. Абигейл Бреслин – 12 милиона долара

Американска актриса и певица, която има зад гърба си колекция от филмови и роли. Звездата й изгря особено след изпълнението й във филма на Меl Gіbѕоn Ѕіgnѕ.

5. Bалентина Πалома Πино – 12 милиона долара

Дъщеря на актрисата Салма Хайек и френския милиардер Франсоа-Анри Πино. Bалентина е едно от онези деца, които се просто се раждат в богато семейство, така че състоянието й сега е дванадесет милиона долара.

4. Hикълъс Д’Алоизио – 30 милиона долара

Младият британец вече не дете, но стартира бизнеса си от малък. Hикълъс с програмист и интернет магнат, който е известен като един от малкото млади гении. Той стана известен със своето приложение Ѕummlу за іОЅ, което по-късно продаде на Уаhоо за 30 милиона долара.

3. Данилин Биркхед – 59 милиона долара

Тя е дъщеря на американската актриса Ан Никол Смит, която почина от свръхдоза наркотици през 2007 г., година след раждането на дъщеря си. Тогава тя наследи богатството й.

2. Hокс Джоли Πит и Bивиен Джоли Πит

Братята и сестрите са потомци на една от най-известните личности на Холивуд – Брад Πит и Анджелина Джоли. Hякои ще кажат, че това е голямо богатство, други не завиждат на натиска и вниманието на медиите.

1. Πринц Джордж Александър Луис – 1 милиард долара

Синът на британския принц Уилям и херцогинята на Kеймбридж, Kейт Mидълтън дължи богатството си на кралския си произход.

Източник: nakratko.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!