Горещи новини

Десетият албум на Тейлър Суифт взриви Spotify

| 8:47

Десетият албум на Тейлър Суифт „Midnights“, който бележи постепенното завръщане на американската певица и авторка на песни към поп музиката, предизвика лудост сред онлайн феновете след излизането си – и срина Spotify.13-те песни от албума разказват „историята на 13 безсънни нощи, разпръснати през целия ми живот“, обясни Суифт в Twitter. Заедно те образуват „пълна картина на интензивността на този мистичен, безумен час“.

32-годишната певица, която започва кариерата си в кънтри жанра, преди да се преориентира към поп музиката и да се превърне в мегазвезда, изоставя в новия албум по-скорошната си инди-фолк жилка.

Поп звученето бележи отстъпление от „Evermore“ и „Folklore“ – двата ѝ предишни албума, които бяха записани по време на пандемията, последният от които спечели наградата за албум на годината на наградите „Грами“ през 2021 г.

В „Midnights“, който включва плавните вокали на Лана Дел Рей в дуета „Snow on the Beach“, Суифт предизвиква известна мечтателна мистика, допълнена с нощни размисли – нейните размисли за остаряването и сложността на любовта.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!