Горещи новини

Демонтаж на лята кухненска мивка

| 8:59

Старите ляти кухненски мивки все още се срещат много често в домовете. Това е сред една от най-търсените услуги сред фирмите за кърти чисти извозва . Много хора решават да се справят сами с тази дейност, тъй като на пръв поглед изглежда елементарно, но  всъщност тя крие много особености и може да ви донесе много главоболия. Ето защо е необходимо да оставите тези демонтажни дейности в ръцете на опитни професионалисти, които имат богат опит с къртене .Това, което се случва най-често, когато хората започнат сами да ремонтират старата лята мивка е че използват чукове и разни подръчни непрофесионални инструменти, и започват едно удряне и блъскане без да знаят точно какво правят. Щетите могат да бъдат големи – пукната тръба, разрушаване целостта на стената, пропукване на панели и т.н. Не забравяйте, че в стените има ел. инсталация, т.е. не е изключено и да се натъкнете и на ток. В допълнение по време на безразборното удряне с чуковете, могат да летят парчета бетон или начупени плочки, които могат освен да навредят на вашето имущество, а и на самите вас или вашите близки. Затова помислете добре преди да предприемете подобно действие сами.

След, къртенето на старата лята мивка се струпва огромно количество строителни отпадъци. Тези отпадъци е незаконно да се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци, така че трябва да помислите какво ще правите с тях. Едната възможност е да ги използвате за заравняване на друг обект, а другия вариант е да наемете фирма, която да ги извози.

Преди да стартирате къртачните дейности помислете добре, кое е по-добре за вас, дали да я ремонтирам или да я ремонтираме. Имайте предвид, че подмяната на старите плочки с нови, тотално ще промени изгледа ѝ.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!