Горещи новини

Демокрацията вече я закриха

-12:07-Razloginfo.com

Много тъжно е как повечето хора не успяват да осмислят реалността. Държавата се превърна в най-големия рекетьор, налагат ни безумни ограничения и закони, с тенденция за тотален контрол върху живота ни, свобода на словото почти няма, а все още има хорица, наивно вярващи, че техният глас има значение и има значение какво казват. Ами няма и свиквайте с това!Това споделя във Фейсбук Елена Гунчева-Гривова.

Всъщност демокрацията беше розова илюзия, която САЩ използваха в Студената война срещу СССР. Колко е хубаво народецът да си вярва, че от него зависи политиката, управляващите и това, което се случва. Всъщност тези, които управляват държавите и света, изобщо не се интересуват от нашето мнение, просто е по-мирно и по-спокойно, когато не ритаме толкова и си въобразяваме, че с инструментите на демокрацията, измислени от тоталитарни кукловоди, можем нещо да променим.

Няма.

Светът вече разкрива истинското си лице. Е, скъпи българи, скачахме като шимпанзета по площадите, участвахме в избори /о, в началото почти 90 % от нас гласуваха/, правихме протести, подписки, петиции, жалвахме се на институциите и политиците и се обвинявахме самите нас, че катастрофата ни води към дъното. Кое не разбрахме? Да, проблемът е в отчайващата глупост на част от населението.

Факт.

Не знам какъв дебил трябва да си да си въобразяваш, че някой чужденец ще дойде безкористно и добронамерено да ти помага да направиш държавата си „демократична“. Кое не разбрахте от отровната американска царевица, която ни пратиха като помощ? Кое не разбрахте когато Сорос се намърда като усойница в България и го освободиха от данъци и такси и дори го издържаха тук и му дадоха достъп до всичко? Кое не разбрахте, когато печеливши и работещи предприятия бяха съсипани за седмица и купени за жълти стотинки? Кое не разбрахте, когато ТКЗС-тата бяха ликвидирани, животните изклани, а овошните градини – изсечени?

Всъщност всичко това го видяхте. Подозирахте, че нещо не е наред, но понеже ви поднесоха моркова, че ще ви върнат някой имотец, нивица, че ще ви дадат приватизационни бонове и утре ще се събудите милионери, теглихте майната на Родината си заради дребната си алчност и суета. Вместо да мислите, насърчавахте продажни и долни безродници да ни управляват. Гледахте ги, че за чеп за зеле не стават и гласувахте за тях. Гледахте как долното дюнме рева от радост, като ни набута в НАТО и дори се радвахте.

Е, уведомявам ви, скъпи сънародници, че демокрацията я закриха. Но пък имате банани! Скоро и ще ви пратят по палмите, защото ще ви вземат всичко!

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!