Горещи новини

Двойни стандарти! Кмет не даде само фирмата на сина си на частен съдебен изпълнител

| 12:14

450 души даде на частен съдебен изпълнител кметът на Белоградчик заради неплатени данъци към общината. Със запори на сметки и заплати са всички, които дължат на общината над 100 лева данък през последните години. Направено е едно единствено изключение към нелоялен длъжник.Ако живееш в Белоградчик и не си платил данъка на автомобила си, данъка на жилището си или друг местен данък и дължиш над сто лева за последните пет години, кметът – Борис Николов на момента те дава на Частен съдебен изпълнител и се оказваш със запор на заплатата и сметките си. Отделно заплащаш и солидните такси на съдия-изпълнителя.

Това се прави от 2013 година насам. Към днешна дата предадените от кмета на ЧСИ са 450 граждани и фирми. Тоест, всички, които дължат над 100 лева данък. С едно единствено изключение – синът на кмета. От 10 години той дължи над 4 000 лева на Общината чрез едноличната си фирма. И не само, че не ги заплаща вече десетилетие, а е  единственият, когото кметът не дава на съдия-изпълнител.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!