Горещи новини

Две улици в центъра на Разлог с нарушено водоподаване, за две седмици, поради ремонт

-18:43-Razloginfo.com

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград уведомява жителите на гр. Разлог, община Разлог, че във връзка с изпълнението на ремонт на уличен водопровод по ул. „Яне Сандански”, от о.т. 292 до о.т. 293 и ул. „Иван Вазов“ от о.т. 292 до о.т. 207, гр. Разлог, в периода от 18.10.2021 г. до 29.10.2021 г. (от понеделник до петък включително), в часовете от 08:30 ч. до 17:00 ч., ще бъде нарушено водоподаването по ул. „Яне Сандански“, в участъка от кръстовището с ул. „Възраждане“ до кръстовището с ул. „Иван Вазов“ и по ул. „Иван Вазов“ от кръстовището с ул. „арх. Александър Г. Баров“ до кръстовището с ул. „Св. Климент Охридски“, гр. Разлог.Умоляват се живущите в района да осигурят достъп в делничните дни, като не паркират автомобили в часовете от 8:00 до 17:00 часа по ул. „Яне Сандански“ и ул. „Иван Вазов“, гр. Разлог.

Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!