Горещи новини

Две катастрофи, с много пострадали, са станали вчера край Якоруда и в посока проход „Предела“

-13:32-Razloginfo.com

На 17.10.2021 г. около 13:00 часа на пътя в посока местността Предел е станало ПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“ с 24-годишен водач от гр. Благоевград е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „БМВ с 39 годишен водач от гр. Петрич.С фрактура на кост на петата е пострадал водачът на лекия автомобил „БМВ“.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

На 17.10.2021 г. около 18:00 часа между с. Аврамово и гр. Якоруда, лек автомобил „Пежо“ с 38-годишна водачка от гр. Пловдив е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Нисан“ с 49-годишна водачка от гр. Пловдив.

При инцидента са пострадали: водачката на лекия автомобил „Нисан“, която е с порезна рана в областта на главата, 55-годишна пътничка в лекия автомобил „Нисан“, която е с фрактура на раменна кост и три ребра, водачката на лекия автомобил „Пежо“, която е с фрактура на ключица, фрактура на пръст на десен крак, фрактура на лумбален прешлен, фрактура на носа и фрактура на три ребра, 25-годишен пътник в лекия автомобил „Пежо“, който е с фрактура на лумбални прешлени и 12-годишен пътник в лекия автомобил „Пежо“, който е с контузия на гръдния кош и корема.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!