Горещи новини

Две жертви на пожари в Кюстендил и Велико Търново

| 14:38

Мъж и жена загинаха в пожари тази сутрин. За това съобщиха от полицията във Велико Търново и Кюстендил.Жена е загинала от задимяване при пожар тази сутрин в дома си във великотърновския квартал „Бузлуджа“, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР във Велико Търново.

По предварителна информация жената, на 46 години, е била самотно живееща. Апартаментът е бил пълен с отпадъци, които след като са били запалени, по неизвестна причина, са причинили задимяване, вследствие на което жената е загинала. Сигналът е получен около 7.00 часа. Няма други пострадали при инцидента.

Пожар взе и още една жертва- мъж на 56 години от с. Раждавица, община Кюстендил. Това съобщиха от полицията. Мъжът е живеел сам. След потушаването на огъня огнеборците са намерили тялото му под срутената част на покрива.

Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е и дежурен прокурор.

Общо шест пожара са гасили в края на миналата седмица екипи на районните служби за противопожарна безопасност, казаха още от полицията в Кюстендил. При другите пет пожара не са нанесени щети.

Източник: dartsnews.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!