Горещи новини

Двама поляци са привлечени като обвиняеми за хулиганство и нападение над мъж на път Е79

| 10:06

Под ръководството на Районна прокуратура – Враца се водят активни действия по разследване по досъдебно производство, образувано за извършено престъпление по чл. 325, ал. 3, вр. ал. 2, вр. ал. 1 от НК.Към настоящия момент е установено, че на 12.04.2022 г. П.Й. управлявал автомобил, като с него пътувал непълнолетния му син. На път Е79 от гр. Монтана за гр. Враца, в района на „Железния мост“, мъжът бил принуден да спре поради препречване на движението от влекач с ремарке. Водачът му слязъл от превозното средство и отишъл до управлявания от П.Й. автомобил, държейки гумена палка. Викал, блъскал по колата, счупил едно от стъклата й.

В инцидента участвал и шофьор на друг товарен автомобил, който също се държал агресивно и нанесъл удари с юмрук в областта на лицето на седящия в автомобила П.Й.

Извършителите на деянието са установени – полските граждани M.K. и A.J. С постановление на прокурор в Районна прокуратура – Враца двамата са привлечени към наказателна отговорност за хулиганство.

Те са обвинени за извършени от тях непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Наблюдаващият прокурор в Районна прокуратура – Враца постанови задържането на М.К. за срок до 72 часа. Неговият съучастник – A.J., е с наложена мярка за неотклонение „гаранция в пари“.

Действията по разследването продължават.

Източник: blagoevgrad.eu

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.
МОНДИАЛ 2022 КАТАР
error: Content is protected !!