Горещи новини

Далай Лама опипва Лейди Гага – ново скандално ВИДЕО с духовния водач

-9:09-Razloginfo.com

В момента духовният водач Далай Лама е в центъра на вниманието заради появилия се наскоро клип, в който целува малко момченце по устата, а после го кара да „засмуче езика му“.Въпреки че представители на Лама разпространиха официално съобщение, в което се извиняват на момченцето и неговото семейство, настроенията срещу духовния водач не се успокояват, а дори положението се влошава.

В интернет вече се разпространява друг клип, който е заснет през 2016 г. В него Далай Лама и певицата Лейди Гага присъстват на конференция в Индиана, на която се обсъжда различни начини хората да се справят с физическите и психологическите трудности в живота. Във видеото се вижда как Далай Лама не слуша особено съсредоточено, а вниманието му привличат дънките на Гага, които са скъсани в областта на коленете. Лама протяга ръка и погъделичква голия крак на певицата. Когато се опитва да направи същото и с другия ѝ крак, Лейди Гага хваща ръката му и прикрива неудобния момент със смях.

Разбира се, тук ситуацията е много по-различна от тази с момченцето, но отново мнозина коментират, че поведението на Далай Лама е неадекватно спрямо обществената му позиция.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!