Горещи новини

Дайнов определи правителството на Петков за най-успешното от 90-те години насам

| 9:33

„За шест месеца това правителство свърши немислими неща, които не са вършени през последния четвърт век“, обяви Евгений Дайнов в интервю пред „Дир.бг“. По думите му благодарение на кабинета „Петков“ е паднало позорното вето над Северна Македония и са обявени нови защитени зони и това показвало, че няма правителство с такива 6 месеца.Попитан за престрелките между Корнелия Нинова и Румен Радев, Дайнов е на мнение, че в соцлидерката е по-права, защото президентът от шестия ден на правителство ги „бомбардира с неуравновесени критически забележки“.

За думите на Радев, че правителството оставя енергийна криза и хаос в сектора, Дайнов е на мнение, че такава няма, защото „никой не пищи, а индустриалното производство, което зависи от газ, се развива най-бурно в цяла Европа“. Дайнов споделя също така виждането на Сашо Дончев, че газовите доставки трябва да се оставят в частна инициатива, което ще доведе до равновесни цени. „Няма енергийна криза и президентът избра да опозори себе си“, отсича Дайнов.

Източник: tribune.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!