Горещи новини

Даваме 1 социална стипендия от 10 000 лева на български ученик!

-14:16-Razloginfo.com

В партньорство с YFU Франция даваме шанс на един български ученик да изживее една незабравима година на обмен с финансовата подкрепа на двете организации!The French Connection е специална социална стипендия в размер на 10 000 лева, която ще даде възможност на ученик между 14 и 17 години, идващ от семейство с ограничени финансови възможности, да сбъдне своя мечта, потапяйки се в магията на Франция!

Условия за кандидатстване:

 • попълнен формуляр за кандидатстване;
 • документи, удостоверяващи семейните доходи (подробности във формуляра);
 • академична справка за оценките през последната завършена учебна година;
 • едноминутно видео, в което ни разказваш за любимия си известен французин и защо му се възхищаваш (задължително сподели публично в социалните мрежи Facebook, Instagram и TikTok (избери две от три), тагни @YFUFrance и @YFUBulgaria, като добавиш и хаштаговете #YFUFrenchConnection #MakeTheWorldYourHome #YFUFrance и #YFUBulgaria;
 • владеенето на френски език не е условие за кандидатстване, но YFU препоръчва изучаването на езика да започне преди заминаването.

  Краен срок: Коледа!

  Комисията на YFU България събира кандидатури до 25 декември включително. Победителят ще бъде обявен след Нова година.

  Ако не успееш да спечелиш стипендията “Тhe French Connection”, имаме добра новина за теб! Ще разгледаме автоматично видеото ти като кандидатура за частичната стипендия “Shaping Future GenerationZ”.

  Осмели се да мечтаеш и развий езиковите си познания по френски език с YFU! Разбери повече за програмата за обмен във Франция в раздел „Дестинации“.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!