Горещи новини

Група младежи задигна 3 000 лева от книжарница

| 10:08

Група младежи задигна 3 000 лева от книжарница в столичен мол. Схемата – като по план част от тях разсейват служителите на обекта, докато единият се промъква зад касата и успява да вземе оборота за деня. Кражбата се случва минути преди книжарницата да затвори.Става дума за петима непълнолетни. Това, което привлича вниманието им, е че на касовата зона няма наш служител. Доста бързо се реорганизират, подминавайки обекта. След това трима влизат, отвличат вниманието на един от служителите, четвъртият се шмугва отзад зад касата, бърка, вади парите и излиза. След което и останалите напускат книжарницата, обясни управителят Ивета Кючукова.

От кадри от камерите става ясно, че групата е от седем непълнолетни лица. Те определено не изглеждат като клиенти на книжарницата, защото външният им вид и излъчването не говори за това. Единият от служителите ни тръгва след тях, защото се случва да крадат по-дребни неща, добави тя. Досега в книжарницата не се е случвало да бъде задигнат оборотът.

Полицията вече е открила извършителите и е предприела мерки.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!