Горещи новини

Григор Димитров и Лолита Османова на романтична вечеря в „Най-лошия ресторант на света“

-21:26-Razloginfo.com

„Най-доброто бистро в света“ или „Най-лошият ресторант в света“ – там Григор Димитров и любимата му Лолита Османова прекараха романтична вечер.Рускинята се похвали с похвали с посещение на едно от емблематичните места в Париж в своя профил в социалните мрежи. На снимката с двамата позира шеф готвача на „Chez l’Ami Louis“.

Мястото има само 14 маси и предлага традиционна френска храна. В случая Лолита разкрива, че тя и тенисистът са хапнали охлюви с масло и чесън, пържени картофи и пилешки бутчета, придружени от червено вино. На пръв поглед менюто не е претенциозно, но именно в начина на приготвяне е магията на малкото заведение, което съществува и пази безупречната си репутация от 1924 г. насам.

В своята публикация Лолита Османова обяснява защо мястото се нарича „Най-лошият ресторант в света“. „Много е просто! Става дума за място с 14 дървени маси с дървени столове. Но има нещо магическо тук! Определено препоръчвам да го посетите!“, пише тя.

Източник: epicenter.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!