Горещи новини

Григор Димитров вече има нов треньор

-21:10-Razloginfo.com

По всичко изглежда, че Григор Димитров вече има своя нов треньор и това е Данте Ботини. Новината бе потвърдена и от бащата на Николас Джари, който пък на свой ред благодари на Ботини за периода им заедно.

„Очевидно това е било много атрактивно предложение, това ни сподели Данте. Ясно е, че Димитров му предлага възможността да се върне там, където е свикнал, при елитните играчи“, сподели бизнесменът Алан Джари по повод решението на Ботини.

Дългогодишният треньор на Кей Нишикори работи с чилиеца Джари от края на 2019-а година. Реално обаче двамата нямаха голям шанс за сътрудничество, тъй като Джари бе наказан за 11 месеца заради допинг. Той се завърна в игра в последните няколко седмици като първоначално Ботини пътуваше с него и заяви, че е отхвърлил няколко предложения, за да помогне на Джари да се завърне сред най-добрите.


Само че предложението на Димитров и доста слабият рестарт на кариерата на Джари със загуби на Фючърс турнири най-вероятно са накарали Ботини да избере новото предизвикателство с българина.

„Желая на Данте Ботини много късмет в неговия нов проект, който предстои. Бяха няколко много добри и натоварени месеца, в които научих много. Надявам се скоро да мога да ви кажа за моя нов екип“, написа в Instagram Джари.

Ботини пък би трябвало вече да е в Монте Карло и да започне работа с Димитров. До момента българинът се подготвяше почти изцяло физически със своя треньор Себастиен Дюран.

Източник: fakti.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!