Горещи новини

Горски спряха бракониери, те ги заплашиха с резачка и опитаха да запалят колата при задържането й

| 17:37

Горски служители от ТП „ДГС Дупница“ задържаха автомобил с дърва. Бракониерите оказали съпротива и опитали да запалят колата в момента на задържането й.Това станало вчера около 18:30 часа. Служители на „ДГС Дупница“ излизат на обход в района на охранителен участък „Бистрица – Отовица“. Половин час по-късно, на разклона за Бели път забелязват лек автомобил, натоварен с дърва, на около 200 метра от мястото, на което се намират. Правят опит да го спрат в момент, когато колата излиза на главния път. В колата пътували двама души, единият – непълнолетен.

В момента на спирането на автомобила, единият от пътуващите в него извадил моторна резачка, заплашил със саморазправа и напръскал колата с бензин от резачката. Опитал да я запали. Горските служители потърсили помощ чрез тел. 112 и такава им е оказана своевременно. Автомобилът бил натоварен с бял бор, без КГМ и без превозен билет. След задържането колата заедно с товара е закарана в двора на ТП „ДГС Дупница“.

Източник: agencia.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!