Горещи новини

Горските стопанства в Якоруда, Места и Добринище с нови директори

-15:57-Razloginfo.com

Със заповед на шефа на ЮЗДП инж. Благой Милев, няколко горски стопанства натериторията на предприятието,са с нови шефове. С нови шефове са ДГС Якоруда, Места и Добринище, а разбъркванията, които шефът Милев е направил са за възстановяване на работата в стопанствата.Янко Илчев, който оглавяваше ДГС Добринище, а преди този момент ДГС Струмяни, заема директорския пост в Якоруда, там до неотдавна шеф бе Иван Девизиев, който обаче загуби поста си, поради близки връзки с Ахмед Ахмед- Пачката, залавян неколкократно с контрабандна дървесина, съобщава struma.com.

На мястото на Янко Илчев в ДГС Добринище е назначен банскалията Георги Кушлев. С нов шеф е и ДГС Места, постът поема Любен Тосков от ДГС Добринище. Рокадите са факт и са част от кадровата политика на новия шеф на ЮЗДП, който има право да прави промени, съставяйки нов екип, с който да ръководи предприятието. Все отново шокови смени няма, новите назначения са на хора от системата, с дълготраен управнически опит.

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!