Горещи новини

Горещо от Медведев: Никой няма да приеме Украйна в НАТО, в алианса са русофоби, но не са самоубийци

| 14:07

Никой вече няма да приеме Украйна в НАТО, това е пряк резултат от специална военна операция. Това мнение изрази заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя канал в Telegram, съобщава ТАСС.„На всички е ясно, че никакви съседи не могат да им дадат никакви гаранции, дори и да мразят жестоко Русия. И сега никой няма да приеме Украйна в НАТО. Въпреки че в алианса има русофоби, те не са самоубийци. И това е пряк резултат на специалната военна операция“, написа политикът, предаде BG ON AIR.

Според него киевският режим продължава да си измисля някакви „гаранции за сигурност за бъдещето“. „Или ще направят среща с отделни незначителни съседи, водени от забравени пенсионери на тази тема, тогава пак ще се сетят за НАТО“, отбеляза той. В същото време Медведев е убеден, че „само споразумение с Русия може да осигури гаранции за сигурност. Но украинското правителство, стимулирано от западни пари и ракети, го отказва.

„Киевският режим разбира, че за него няма и не може да има гаранции за сигурност изобщо. Дори Съединените щати няма да предложат гаранции за светло бъдеще на Зеленски .Няма смисъл“, подчерта Медведев.

Източник: standartnews.com

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!