Горещи новини

Голям протест утре в София срещу новите мерки

-13:21-Razloginfo.com

Утре – 24 октомври, неделя, 4 политически партии – Възраждане, АБВ, АТАКА и Свобода, както и още толкова граждански сдружения, организират протест – шествие в София под надслов „Всички заедно! Срещу лъжата и сертификатите!“Няколко действия на българското правителство и на световните демокрации, карат протестиращите партии и сдружения да организират това шествие, а именно, според тях:

– лъжи и нарушения на граждански права около епидемията Ковид-19;

– създаването на световни бази от данни, съдържащи личните данни на всеки отделен човешки индивид, с регистрация по QR код – къде, как и какви закрити обществени места посещава, сертификатът постига точно това!;

– повсеместни опити за разоряването на самостоятелните бизнеси на всички, несвързани с „големите пари“, чрез въвеждането на сертификати;

– повсеместно ограничаване и цензуриране на правото на свободно слово по медии и социални мрежи – абсолютно едностранно и преувеличено освещаване на Ковид обстановката.

Мерките спрямо децата не отговарят на никакви научни изследвания и резултати относно пораженията от Ковид-19, те задължително ще увредят много от тях, без да лекуват никого!

Броят регистрирани за заболели или починали от Ковид болни, се изкривява изключително от финансовите стимули за болниците създадени по тази пътека на регистрация. Дали всичко не е за едни пари?

Твърдим и можем да докажем с документи че: всички предложени ваксини са в експериментален стадий 2 или 3 и че ваксиниращите не се предупреждават за това. Притискат се медици, учители, хотелиери, ресторантьори да се ваксинират, което означава: участие в медицински експеримент с рискуване на правото на труд! Поне да им се плати за това, че заместват опитните екземпляри в експериментите!

Мерките за децата в училище са абсурдни! Болшинството от препаратите за дезинфекция са на хлорна основа. Резултатът: вече едно 2-годишно дете пострада от дезинфекциращ препарат в яслата и е спешно приета в болница „Пирогов“, посочват в своя декларация организаторите на утрешния протест-шествие.

Източник: Информационна агенция „КРОСС“

Последвайте ни:

1 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!