Горещи новини

Голямото „Дъ“ е голямо предизвикателство в ежедневието!

-18:11-Razloginfo.com

Ким Кардашиян, Меган Трейнър и Ники Минаж обичат да парадират с големите си задни части по голямата сцена на поп културата. Затова сега повече от всякога тези от нас, които са с малко повече товар в багажника, са насърчавани да го излагат на показ. От  търкане до разклащане изглежда, че тези с малко повече извивки са по-актуални.

Но както знаем, тези от нас с големи задници, не всичко е цветя и рози. Нашите дупета са фантастични, но могат да причинят и огромна болка.

Ето 10 проблема, които само момичета с големи дупета ще разберат!

1. Забравете дънките

Ако стават в задните части, нагоре има огромна празнина около талията, която никой колан не може да оправи. Забравете да опитвате с по-малък размер!2. Проблеми със полата и роклята

Всички онези сладки рокли и поли, които вашите по-малко надарени колеги могат да навлекат, са изключително къси и неподходящи за вас. Голямото дупе означава къса пола и рокля на гърба.

3. Няма достатъчно големи пространства между масите

Промушването между масите или по пътеките на киносалона е почти невъзможно. Опитайте и вашето дупе ще докосне очилата на някого или ще нахлуе в личното пространство.

4. Проблемът със седалката

Барови столове, паркови пейки и дори местата в увеселителни паркове не се правят за тези с големи задни части. „Разливането” е голям проблем – и забравете да се опитате да седнете в нечий скут.

5. Понякога показвате малко от цепнатината

Панталоните не са направени за големи задни „прелести”, поради което понякога показваме малко „цепка”щем не щем. Не можем да направим нищо по този въпрос, така че просто трябва да се примирим.

6. Хората смятат, че владеете определени движения

Много хора смятат, че тези с големи задни части могат да правят движения като Шакира, Джей Ло или владеят арабски танци, които са част от физиката им. Въпреки това, не всички от нас могат да танцуват като професионалистите.

7. Забравете провисналите дънки на гаджето

Опитът да събуете модните широки дънки на гаджето и да ги носите е безсмислен, защото изглеждате още по- едри или като бездомници.

8. Бельото

Всяко бельо от прашки до слипове ще се окаже там, където слънцето не свети. Няма избягване на този проблем.

9. Без къси панталони

Всички шорти за спорт и тичане са почти невъзможни за носене, освен ако на човек не му харесва как се набират нагоре. Изглежда, че сме излезнали да тичаме в подрязан клин!

10. Неволи с бикини

Намирането на секси бикини е невъзможно. Стандартните размери почти никога не стават. Също така, има долнища, които едва побират вашето дупе, затова се обръщаме към приятните опции на баба.

Източник: beu.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!