Горещи новини

Голяма трагедия! Загина наш рали шампион по време на тренировка

-16:49-Razloginfo.com

Автомобилният пилот Мирослав Ангелов загина по време на тренировка в Шуменско, съобщиха от полицията. Навигаторът му Георги Гаджев е с фрактура на таза. В 11:42 ч. днес в дежурната част на ОДМВР е приет сигнал за възникнал инцидент на черен път над село Тушовица.Съобщено било, че по време на тренировка на макадам във високата част над селото български рали екипаж напуснал трасето след удар в бетонно съоръжение. Навигаторът успял да помогне и да извади Ангелов от автомобила, минути преди да бъде обхванат в пламъци.

С множество травми Мирослав Ангелов е откаран в шуменската болница. Реанимиран е в линейката. Въпреки усилията на медиците е починал в болничното заведение.

Навигаторът му е прегледан, като е установена е фрактура на таза. Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължават. По първоначални данни екипажът се е подготвял за състезание в Румъния, информира nova.bg.

Източник: marica.bg

Последвайте ни:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички коментари, мнения и твърдения принадлежат на техните автори. Блогът не носи отговорност за преки или косвени вреди от тези коментари, мнения и твърдения.

error: Content is protected !!